Wij zijn 8 t/m 18 mei op vakantie! 

Veel catering van Veel Soeps: ontdek de charme van vegetarisch en vega

Bij het plannen van evenementen, of ze nu groot of klein zijn, speelt catering een belangrijker ol. Het gaat niet alleen om het eten, maar ook om de aandacht voor je gasten. In Nijmegen biedt Veel Soeps catering die verder gaat dan gewoon eten serveren. Wij delen een passie voor het bereiden van smakelijke en voedzame gerechten met zorg voor elk detail.

Een menu dat spreekt

Veel Soeps biedt een uitgebreid assortiment dat verder gaat dan standaard catering, met een keuze uit soepen, broodjes, salades en mini-quiches. Elk gerecht wordt zorgvuldig bereid met topkwaliteit lokale en seizoensgebonden ingrediënten, wat elke hap smaakvol en van hoge kwaliteit maakt. Ongeacht het soort evenement — een bedrijfslunch, een verjaardagsfeest of een familiebijeenkomst — Veel Soeps zorgt dat de gerechten altijd passend zijn.

Veganistisch, vegetarisch, en veel

Veel Soeps is afgestemd op de uiteenlopende voedingsbehoeften en voorkeuren van zijn klanten. Ons menu bevat veganistische, vegetarische en glutenvrije opties, waardoor er voor iedere gast passende keuzes zijn. Of je nu geniet van onze Rode Curry Kokos Sereh Limoen Sjalot Soep of de Courgette Basilicum Parmezaanse Kaas Soep, we zorgen ervoor dat elke optie lekker en naar tevredenheid is.

Meer dan alleen soep

Terwijl de naam Veel Soeps de liefde voor soep benadrukt, biedt catering veel meer. De borrelplanken zijn rijkelijk gevuld met een verscheidenheid aan kaasjes, gevulde champignons, toast en meer, perfect voor een gezellige avond. Voor de lunch biedt Veel Soeps een compleet pakket met belegde broodjes, mini-quiches en vers fruit, geserveerd met verse appelsap van lokale leveranciers.

Gemak en Service

Met een duidelijke focus op gemak en klantenservice, maakt Veel Soeps het bestellen vancatering eenvoudig. Bezorging binnen Nijmegen en daarbuiten zorgt ervoor dat jouwevenement, waar dan ook, voorzien kan worden van heerlijke gerechten. En voor diegenen die de details graag persoonlijk bespreken, is een telefoontje naar Veel Soeps alles wat nodig is om de perfecte cateringervaring te plannen.

Ook interesse in catering van Veel Soeps?

Neem contact op! Bel 0613011236 of mail naar heel@veelsoeps.nl